Naslovnica Art School Croatia

Likovna Škola

E-mail Ispis PDF

Likovna Škola - Makarska

likovna škola za djecu i odrasle

tajne_zanata

 

ODRŽAVANJA NASTAVE:

 

ČETVRTAK   17h-19h

PETAK   17h-19h

SUBOTA 10h-12h

 

 

 

preuzmi programe: slikanje - ulje na platnu - djecakeramikavecernji akt

makarska_letak-01 (Medium)makarska_letak-02 (Medium)

makarska_kronika_1makarska_kronika_2

          

tajne10tajne11tajne12

KREATIVNE RADIONICE ZA ODRASLE

Bez obzira koji program odaberete uvjeti pohađanja su uvijek jednaki, MI SE ZA SVE POBRINEMO a Vi samo trebate doći. Nije važno prethodno predznanje ili iskustvo, nije važna Vaša životna dob već samo želja da kvalitetno i kreativno obogatite Vaše slobodno vrijeme.

Kod nas ćete dobiti potrebnu poduku, sav potreban materijal, profesionalne uvjete i jedno poticajno ozračje. Naglasak je uvijek na Vašoj kreativnosti i individualnosti te su i grupe formirane do 7 polaznika kako bi to praktički bio individualan pristup svakom polazniku.

Voditelji pojedinih grupa su uvijek visoko obrazovani stručnjaci. Za sve dodatne obavijesti o pojedinom programu ili voditelju programa kontaktirajte nas putem naših telefona, elektronske pošte ili jednostavno dođite do prostorija našeg likovnog studija.

tajne8tajne6tajne9

LIKOVNE RADIONICE ZA DJECU i MLADEŽ

Posebno organizirane likovne radionice koje potiču razvoj dječje kreativnosti i komunikaciju s likovnim djelima i kulturnom baštinom.Odvojene su slikarske radionice od kiparskih radionica gdje se djeca u manjim skupinama (do 9 polaznika) upoznavaju s tradicionalnim likovnim tehnikama OLOVKA, UGLJEN, LAVIRANI TUŠ, AKVAREL, AKRILIK, MODELIRANJE U GLINI, TERRACOTTA, KERAMIKA, RAD NA LONČARSKOM KOLU što čini posebnost ovog programa. U sklopu ovog programa organiziraju se i PRIPREMNI PROGRAMI za upise u različite umjetničke škole – srednja UMJETNIČKA ŠKOLA, LIKOVNA AKADEMIJA, ARHITEKTURA I DESIGN. 

tajne1tajne2tajne3