Naslovnica Midtown Incubator International Contemporary Furniture Fair

International Contemporary Furniture Fair

E-mail Ispis PDF


POZIV
za ZAJEDNIČKI NASTUP na ICFF - SAJMU

NAMJEŠTAJA I  UNUTRAŠNJEG UREDJENJA  U NEW YORK-u

Poštovani,

u okviru kontinuiranog projekta promidžbe hrvatskog    gospodarstva na TRŽIŠTU SAD-A POD NAZIVOM MIDTOWN INCUBATOR/IZVOZNI INKUBATOR, te ohrabreni izvoznim potencijalom hrvatske drvne industrije, posebice proizvodnjom namještaja, pozivamo na iskaz interesa one proizvodne tvrtke, obrte i samostalne dizajnere koji svoju proizvodnu liniju žele prezentirati na

INTERNATIONAL CONTEMPORARY FURNITURE FAIR New York u svibnju ove godine.


preuzmi poziv (pdf) - preuzmi fast facts (pdf) - preuzmi iskaz interesa (pdf) - preuzmi iskaz interesa (docx)

 

O SAJMU ICFF

Medjunarodni sajam suvremenog namještaja ICFF u New York-u je strukovni sajam s tradicijom dugom skoro trideset godina i jedan je od najutjecajnijih sajmova u svojoj kategoriji budući da uvijek promiče DIZAJN, ESTETIKU I ERGONOMIJU  a ne šturu funkcionalnost masovne proizvodnje.

ICFF objedinjuje preko 600 izlagača iz 40 zemalja svijeta koji izlažu svoje proizvode u kategorijama izrade namještaja i prateće industrije unutrašnjeg uredjenja od velikih globalnih tvrtki do malih proizvodnih tvrtki i samostalnih dizajnera unikatnih predmeta.

ORGANIZACIJA ZAJEDNIČKOG NASTUPA

 

Nositelj realizacije ovog projekta je KULTURNI TURIZAM PROMOTION koji se kao dio profesionalnog tima od 2009.g. bavi promoviranjem hrvatske kulture i gospodarstva u gradu New Yorku (NAS TIM IMA REALIZIRANIH PREKO 30 PROJEKATA U NYC), kao suorganizator MIDTOWN CREATIVE EVENTS,  americka marketinska agencija specijalizirana za poticanje SME  kreativnog poduzetnistva, uz suradnju predstavnika hrvatske gospodarske diplomacije iz veleposlanstva u Washingtonu g. ZORANA KONSTANTINOVIĆA.

Cilj nam je okupiti što veći broj zainteresiranih tvrtki, obrtnika i samostalnih autora, te kompletno organizirati nastup i na taj način pridonjeti promociji izvoznog potencijala hrvatske proizvodne drvne industrije.

Nastup može biti samostalan, ali i zajednički, te uz suradnju nadležnih institucija.

Radi lakšeg iznalaženja mogućnosti sufinanciranja i korištenja poticaja iz različitih fondova, molimo Vas da  nam putem e mail-a posaljete natrag popunjeni upitnik da bi smo stekli što bolji uvid u postojanje interesa za realizaciju ovog projekta.

Ukoliko je u planu Vaše razvojne strategije izvozna orijentacija ili investicijska konkurentnost, te želite svoju poslovnu aktivnost predstaviti u Americi molimo da  nas kontaktirate putem  email –a Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili telefona (hrvatski) 092 305 00 85 i 092 268 8314, kako bismo Vam poslali detaljnije informacije o realizaciji ovog projekta.

S poštovanjem.

FRANE RIBAROVIC, direktor projekta

NOSILAC  REALIZACIJE U HRVATSKOJ:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

/OIB 62444 206 400/   MB 239 25 26/ RBA – Raiffeseinbank IBAN  HR692484008 – 1106393135

PROMOTION KULTURNI TURIZAM /21300 MAKARSKA , PUT MAKRA 47,,

local contact Mrs WENDY BORROWITZ,project manager,917.382.6598. e mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

| 549 WEST 52ND ST, 8TH FLOOR | NEW YORK NY 10019 |